1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa yeniden sayın Agah Ruşen Çetin seçildi. Başkan ve yönetim kurulu tebrik ederiz.

cnz0006-9859cnz0167cnz0155 cnz9798

1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Seçimli Genel Kurul Yapıldı

Derneğimizin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 17 Nisan Çarşamba günü, üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nda şehit düşen Fenerbahçeli Sporcular, vefat eden Kurucu Üyeler, sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne emeği geçen Fenerbahçeliler, tüm şehitler ile kısa süre önce aramızdan ayrılan dernek üyeleri, Ahmet Mithat Ulaşan, Ali Raif Dinçkök, Murat Atım, Mehmet Ekinci ve onur üyelerimizden Emekli Oramiral Özden Örnek ile geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz efsanevi sporcumuz Can Bartu’ya yapılan saygı duruşu ile başladı.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu’nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun ibraları, 2019 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından Yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedek olmak üzere seçilip onaylanması aşamasına geçildi.

Dernek üyelerinin desteğini alarak verdikleri oylar sonucunda Agah Ruşen Çetin bey bir kez daha başkanlığa seçildi. 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Spor Kulübü olarak sayın Başkan Agah Ruşen Çetin ve yönetim kurulunu kutlar, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.